8. August 2013


Deltagere: Jens, Bent, Jesper, JohnPost:
- Ikke noget


Eventuelt:
Stadig problemer med at få nøgler. Rykket flere gange og bedt om at få lov til selv at kunne bestille hos nøglefirmaet

 

Vi skal lige huske at vi ikke må bruge ungdomsskolens container, da de betaler den selv, og slet ikke har plads til vores enkelte pose hver måned...

 

Jens og John bliver uddannet til at undervise handicappede. Det sker i forbindelse med handicapdagen ved Horsens Forum den 25. august.

 

Samme dag har Bent lovet at stå på en stand og fortælle om klubben. Her kunne vi godt bruge en afløser til at stå der noget af tiden, så sig til hvis du har tid og lyst til det.

 

Vi snakkede om at holde en klubfest den 7. september, og her mangler vi en til at være arrangør. Jeg har desværre ikke selv mulighed for det. Hvis det var noget, så giv mig besked, ellers aflyses festen

 

Lørdag den 17.august prøver vi at dykke ”monkey dive” i Juelsminde / Ishuset. Vi mødes derude kl. 12:00, og griller et par pølser bagefter. Tilmelding til undertegnede, så vi har pølser nok.

Monkey dive stilen er at man hopper i vandet med ABC udstyr + flaske med regulator. Dragt, bly og BCD vest benyttes ikke. Nok mest for drengerøve med lidt erfaring.

 

 

Bordet rundt:

Jesper har fået et godt tilbud på lygter, I hører nærmere

 

Formanden takkede for god ro og orden.