Vil du være dykker?


I Horsens Dykkerklub er der muligheder for hele familien. Der er træning for juniorer helt ned til 8 år, hvor der bliver trænet i grundlæggende færdigheder med dykkerudstyr (ikke med flasker).

Vi har desværre ikke nogen aktive junior instruktører, så sig endelige til hvis det var noget for dig.

Fra 14 år og op efter er der mulighed for at tage et flaskedykkerbevis som er gældende i det meste af verden.
I klubben bliver der både arrangeret større og mindre dykkerture, både her i Danmark, men også i udlandet. Vi har endagsture, weekendture og en årlig sommerlejr for juniorerne.


Uddannelse 2017/ 2018
Uddannelse til CMAS* sportsdykkerbevis starter den 22. oktober 2017 kl. 19:00 i svømmehallen. Tilmelding til
John eller Jens. Nærmere information omkring datoer kommer senere. De første par måneder går med træning med maske, snorkel og finner i svømmehallen inden undervisningen med dykkerflasker går i gang. Uddannelsesplanen finder du her. Praktiske informationer finder du her.
CMAS* er et internationalt anerkendt sportsdykkerbevis, der giver adgang til dyk på indtil 18 meters dybde sammen med instruktør eller en rutineret sportsdykker med mindst CMAS* bevis.

Adgangskrav til kurset er at kursisten skal kunne svømme mindst 500 m og dykke mindst 15 m i svømmehal og uden problemer.

Prisen bliver 1500,- kr. dertil kommer lægeerklæring, udstyr og et års kontingent til klubben. Vi har i klubben nogle få sæt uddannelsesudstyr som lejes ud.

 

Undervisningen foregår i et roligt tempo, og i forhold til andre uddannelser bruges der en masse ekstra tid med bassin øvelser. Det giver dig en rigtig god basis uddannelse, og sikrer at du har det godt når øvelserne starter i åbent vand.

Uddannelsen foregår på frivillig basis af ulønnede instruktører. Vi sætter klublivet højt, og forventer at alle deltager så godt de kan.

 

Hvis du kun ønsker at feriedykke i udlandet en gang om året, så er vores uddannelse i overkanten mht. dit tidsforbrug, men her har vi et samarbejde med et andet uddannelsescenter.

Herunder kan du læse kravene til de forskellige CMAS uddannelser.

Krav til flaskedykker CMAS *
Krav til flaskedykker CMAS **
Krav til flaskedykker CMAS ***

 

CMAS standarden hos DSFHar dykning fanget din interesse eller har du spørgsmål, så kom og mød os i svømmehallen søndag mellem kl. 18:30 og 19:30, eller kontakt os via hjemmesiden